Exuviance-hoidot
Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Exuviancen toiminnalla on lääketieteellinen perusta. Yhtiö sijaitsee Princetonissa New Jerseyssä, ja se on johtava AHA-happoja sisältävien koostumusten tutkija ja kehittäjä.

Ensimmäinen ja alkuperäinen AHA-kuorinta
Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita. Yhtiön perustivat vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja farmakologian tohtori Ruey Yu. He ovat arvostettuja AHA-teknologian edelläkävjiöitä. Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. He ovat kansainvälisesti arvostettuja AHA-hapon kehitystyön ja dermatologisen käytön edelläkävijöitä. Tutkimustuloksia on julkaistu useasti johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Dermatologisesti kehitetty ihonhoitosarja
Exuviance tarjoaa täydellisen valikoiman tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota. Tuotteet- ja hoidot ovat on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Hydrafacial-ihonpuhdistus
HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta.

LPG-hoidot
LPG on hoitolaite, jolla annetaan hierontaa muistuttavaa hoitoa. Hoitolaite toimii alipaineella ja sen kehitti Louis Paul Guitay perustama Lpg Systems vuonna 1986 arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa moninkertaisesti, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu. Tällöin vamma-alueen turvotus vähenee ja sidekudoksiset arvet häviävät. Tämän vuoksi kirurgisten operaation jälkihoidossa käytetään jo yleisesti LPG-hoitoa. Myös urheilijat käyttävät LPG-hoitoa helpottamaan lihasten toipumista kovasta rasituksesta (mm. Ranskan MM-jalkapallojoukkue). Vuonna 2000 LPG sai FDA:n (Food and Drugs administration, USA) hyväksynnän lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi.

Selluliitti- ja painonpudotusta tukevat hoidot
Selluliittihoidolla vaikutetaan mekaanisesti suoraan rasvasoluihin. Se tehostaa lipolyysiä ja vapauttaa rasvakertymät. Hoito kiinteyttää ihoa syvältä kollageeni- ja elastiinituotantoa aktivoiden. Hoito käynnistää rasvavarastojen tyhjentymisprosessin niillä ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät tehoa. Hoitoa suositellaan 2 kertaa viikossa säännöllisesti 10–15 kertaa. Ylläpitohoito kerran kuukaudessa.
• Tehoaa nopeasti kipeään ja kovan tuntuiseen selluliittiin
• Vaikuttaa tiiviiseen, sidekudoksiseen selluliittiin
• Tehoaa selluliittiin, joka on kerännyt nestettä: "pehmeä selluliitti"
• Vaikuttaa uuteen tai vanhaan selluliittiin, joka on tullut raskauden seurauksena, tai ihon löystymisen vuoksi

Sport-hoidot urheilijoille:
• LPG-hoidot vähentävät nivelten ja kudoksen jäykkyyttä, estää turvotuksen kehittymistä, tukee parantumista, vähentää kipua
• Lihasten valmistaminen urheilusuoritukseen
• Lihasten ja lihaskalvojen venyttäminen
• Turvotuksen ja kivun vähentäminen
• Auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta
• Lieventää rasituksen jälkeistä lihassärkyä
• Pehmytkudosvammojen parantuminen nopeutuu, estää arpikudoksen ja fibroosin syntymistä.

Palautuminen rasituksesta tehostuu moninkertaisesti, suorituskyky paranee, lihakset saavat lisää rentoutta ja elastisuutta. Hoito optimoi tuloksia aktivoimalla hermostoa ja lisäten liikelaajuutta. Huippujalkapalloilijoille tehty tutkimus vuonna 1999 osoitti maksimivoiman lisääntymisen +5,44 % ja tehon lisääntyneen +7,76 %. Pelaajat saivat hoitoja 3 viikkoa, 4 kertaa viikossa 20 min/kerta. Anaerobisesta suorituksesta palautuminen oli kuusi kertaa nopeampaa kuin ilman LPG®:tä. Lihasvoiman palautuminen 48 tunnissa 98 %, muutoin 120 tuntia. (lähde. Alaset Import OY)

Kasvohoidot
Kasvohoidot korjaavat ikääntymisen merkkejä kiinteyttäen ihoa syvältä ja stimuloiden kollageenin tuotantoa.
• Samettisen pehmeä ja säteilevä iho.
• Raikas ja virkeä ulkonäkö.
• Kiinteämpi kaula ja tasaisempi dekoltee.


Allergiavapaa timanttihionta kasvoille tai vartalolle
Timanttihionta perustuu laitteen alipaineimuun ja hiomattomiin ”timantteihin”, jotka valitaan asiakkaan ihon tilan mukaan yksilöllisesti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho saa nuorekkuutensa takaisin. Ihosta tulee kirkas ja kuulas ja silminnähtävästi hoidettu. Hoito suoritetaan nopeasti, jolloin se sopii kiireiselle asiakkaalle ja se on täysin kivutonta.
Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, joten se ei häiritse työtä tai vapaa-aikaa.

Merkittävämmät vaikutukset:
• kuorii ja puhdistaa
• ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
• uudistava ja kiinteyttävä
• poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea.
• silottaa ryppyjä ja madaltaa juonteita.
• korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia.


Lymfahoidot kasvoille

Suunnitteletko kirurgista toimenpidettä kasvojen alueelle? Erikoiskosmetologin suorittamat hoidot ennen ja jälkeen toimenpidettä edesauttavat ihon paranemista. Ennen-hoito valmistelee ihon ja kudoksen leikkaukseen. Jälkeen-hoidot parantavat ja helpottavat oloa operaation jälkeen.

Kestovärjäykset
Kestoväreillä saadaan kohennettua ripsien ja/tai kulmien ilmettä nopeasti ja hellävaraisesti turvallisilla värisävyillä, jotka kestävät karvassa maksimaalisen pitkään.